Here is a brief outline of our school day and the members of staff helping our pupils to achieve their goals.

Staff list

8.50am – 9.10am Form 20 min
9.10am – 10.10am Period 1 60 min
10.10am – 11.10am Period 2 60 min
11.10am – 11.25am Break 15 min
11.25am – 12.25pm Period 3 60 min
12.25pm – 1.25pm Period 4 60 min
1.25pm-2.05pm Lunch 40 min
2.05pm – 3.05pm Period 5 60 min
3.05pm End of the day Total: 6 hours 15 mins
To Top